CASANOVA

Капки за мъжка потентност в България

Casanova - Капки за мъжка потентност в България

Капки Казанова – Превърнете Се В Мъж-Мечта!

Капките Casanova съдържат натурални билки, които имат подчертано положително въздействие върху мъжкото либидо. Съставките са био-екстракти за подсилване на потентността и желанието за интимен контакт. Придавани са им качества, които подпомагат способността на силния пол да се представя подобаващо в леглото. Разтворът с формула за повлияване на мъжествеността повлиява на процесите, свързани с извеждането на излишните течности от организма. Той може да участва и в процесите по ускоряване на метаболитната дейност, която отговаря и за силата на кръвопритока. Това включва и областта на малкия таз. Така се работи и за намаляване на случаите на еректилна дисфункция и преждевременна еякулация.

Как действа CASANOVA?

CASANOVA е ефективна научна формула с екстракт от Phallus Impudicus, обогатена с микроелементи, като е абсолютно безопасна и ефективна за мъже!

 • Увеличава размера – ГОЛЯМ ДЕБЕЛ ЧЛЕН
 • Прави члена твърд – ГИГАНТСКА ЕРЕКЦИЯ
 • Доставя удоволствие – СИЛНИ ОРГАЗМИ
 • Více než 1 milion – ВЕЧЕ УБЕДЕНИ В ТОВА

Резултатът няма да остане незабелязан!

 • Ще стигнете до върха на удоволствието! Сексът ще продължи по-дълго с по-мощни оргазми.
 • Вашият партньор ще бъде задоволен! Можете лесно да го доведете до оргазъм няколко пъти.
 • 100% готовност! По всяко време и на всяко място винаги ще сте готови за секс!

Купете капки Casanova

Капки Casanova състав

Това е 100% натуралната формула на Casanova капки от най-високо качество:

 • Гъбата Phallus Impudicus - природното чудо от Тибет, което повишава сексуалната сила и ерекцията.
 • Гуарана - мощен афродизиак, това зеленото пълзящо растение от амазонската джунгла разширява кръвоносните съдове и има стимулиращ ефект.
 • Женшен - повишава либидото и възпира преждевременната еякулация.
 • Трибулус терестрис или билката Бабини зъби - повишава отделянето на тестостерон и сексуалното желание.
 • Муира Пуама - премахва стреса и увеличава сексуалната наслада.

Как се прилага капки Казанова

Достатъчно е само да приемате разтвор от безотказния Casanova състав два пъти дневно между 7 и 21 дни, за да усетите разликата. Сексуалният ви апетит ще се изостри постепенно, ерекцията ще възниква много по-бързо, членът ви ще изглежда видимо по-голям и дебел, оргазмите ще са многобройни, а половият акт ще продължава повече от 45 минути. Сексът отново ще бъде удоволствие, което ще задоволява изцяло и вас, и вашата половинка. Всичко e буквално е във вашите ръце.

Гъба Фалус и мъжкото либидо

Макс Хирш (специалист по възстановяването на здравето на мъжката генитоуринна система): Гъба Фалус (научно име Phallus Impudicus) - е позната още като истинският "еликсир на мъжката сила". Phallus Impudicus е легендарна гъба, която се използва от векове за възстановяване и укрепване на мъжкото здраве (сила и ерекция) в Тибет и Близкия изток. Чрез редовното използване на гъбите Phallus Impudicus, тибетските и ориенталските мъже винаги са били известни със силния си сексуален темперамент и издръжливост в леглото. Днес "Еликсирът на мъжката сила", основан на гъбата Phallus Impudicus, придобива все по-голяма популярност в Европа и Съединените щати. В България много мъже също използват CASANOVA, като отбелязват подобряването на ерекцията и качеството на сексуалния живот.

Casanova капки да купя в България

Отзиви на нашите клиенти

Йордан Стоилов: "Капки Казанова е нещо невероятно. Имам сексуални отношения още от 16-годишна възраст и мислех, че нищо не може да ме изненада в секса. Но грешах. Ерекцията ми е много твърда, а свършването е уникално! С приятелката ми правим секс по 3-4 пъти на ден. Не може да ми смогне вече. Имам чувството, че мога да правя секс с 5 жени наведнъж и въобще няма да се изморя!"

Петър Богомилов: "След 50 годишна възраст, членът губи твърдост и често може да ви подведе в най-неподходящия момент. Имам красива млада съпруга, печеля добре, но ... имах лоша ерекция и не можех да задоволя жена си, което е срамно за всеки мъж. За капките CASANOVA четох в онлайн форум за мъже и веднага реших да поръчам. Никога не съм изпитвал такова удоволствие от секса, както сега... просто никога! Това е истински екстаз! От години не съм правил секс повече от 1 час, а това е нещо, което не ме затруднява вече! Препоръчвам на всички мъже да опитат, независимо от възрастта. Ще бъдете изумени!"

Николай Христов: "Наскоро започнах да правя секс, първите пъти бяха къси - по 5 минути максимум. Но когато след време половия акт не продължи, приятелката ми намекна, че е време да се направи нещо, защото предишният й партньор я чукал много по- продължително. Бях изненадан в началото, но сега с "Casanova" за мен е нормално да правя секс 2-3 часа. А гаджето ми как се радва, до скуирт я докарвам редовно. Казва, че с мен това й е за първи път. Пия Casanova 10 минути преди секса и не мисля за това, че гаджето ми ще остане незадоволена!"


Доставка в България: София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Добрич, Сливен, Шумен, Перник, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Благоевград, Велико Търново, Враца, Габрово, Асеновград, Видин, Казанлък, Кърджали, Кюстендил, Търговище, Димитровград, Силистра, Ловеч, Дупница.

Популярни търсения: casanova капки, casanova да купя, казанова да поръчам, casanova капки за потентност, casanova цена, casanova купете в аптеката, casanova колко струва, casanova официален уебсайт, как да се увеличи мъжката потентност.